Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri Sayın İsmet BÜYÜKATAMAN’ın “MHP’ye yönelik algı operasyonlarına” ilişkin yaptıkları yazılı basın açıklaması. 4 Nisan 2014
Ana SayfaAna Sayfa  

Kadrolar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri Sayın İsmet BÜYÜKATAMAN’ın
“MHP’ye yönelik algı operasyonlarına” ilişkin yaptıkları yazılı basın açıklaması.
4 Nisan 2014

 

2014 Mahalli İdareler Seçimlerinden alnının akıyla çıkan partimize yönelik yıpratma ve karartma operasyonları malum mihraklarca her yönüyle alçakça sürdürülmektedir.

Seçim öncesinde başta sosyal medya üzerinden, sonra da kapı kapı dolaşmak suretiyle CHP ile bazı seçim çevrelerinde anlaştığımız yalanını ortaya atan utanmaz arlanmazlar bugün de YSK’nın önüne partililerimizin, bu parti mensuplarıyla gittiğini ve birlikte çelenk bıraktıklarını ifade etmişlerdir. Orada yasadışı örgüt militanlarının eylemlerini görmezden gelerek, sözde MHP’li grubun ön plana çıkarılması ve CHP ile birlikte gösterilmesi ahlaksız bir amaca matuftur.

Milliyetçi Hareket Partisi, Milli Mücadele ruhunun taşıyıcısıdır. Bu ruh, birilerinin uykularını kaçırmaktadır. Şer odakları şeytanın yüzünü güldürmek için mücadele etmekte ve rol paylaşımı yapmaktadır. Türk milletine çağrımız bu şer odaklarının kardeşliğine dikkat etmesi ve müfterilere her fırsatta hak ettiğini vermesidir. Yolumuz zor ve çetindir, bu yolda iftiraların da karşımıza çıkacağının bilincindeyiz.

“MHP’nin gizlice ittifak yaptığı iddialarını yayanlar öncelikle bu iddiaya bahis partinin siciline bakmalıdırlar.  AKP tarafından hayata geçirilmeye çalışılan “Açılım denen yıkım projesi”nin benzeri söylemlerle adeta AKP’den rol çalma yarışına giren CHP’nin, bizce AKP’den bir farkı yoktur. Milletimizin birlik ve bütünlüğüne göz diken bu parti bölücülerin avukatlarını partilerinde üst kadrolara taşımaktan çekinmezken, bölücülerin ekmeğine yağ sürme konusunda iktidardan aşağı kalmamıştır.” demiştik. Bu sözlerimizde ifade ettiğimiz hangi konu değişmiştir?

Seçim sonrası ülkücü kesimden tokat gibi cevap alan bu algı simsarları şimdi de önümüzdeki seçimlerin hesabı ile tutmayan bu oyunlarına devam etmektedirler. CHP seçim kazandığımız birçok il ve ilçede iktidar partisi ile birlikte seçim sonuçlarına itiraz ederek, her türlü yola müracaat etmekte ve MHP’nin başarısızlığı için çalışmaktadır. Bu nasıl bir anlaşmadır ki AKP’nin her konuda başyardımcısı MHP’ye karşı taarruzda bulunmaktadır?

Ankara sokaklarında seçmene kurt yapan Kılıçdaroğlu, seçmeninden gizlice MHP’ye oy vermiş olabilir. Ancak bizim kendisiyle bu husus başta olmak üzere hiçbir konuda bir anlaşmamız söz konusu değildir.

Anlaşılan odur ki, AKP, CHP ve BDP önümüzdeki seçimlerde bir şer ittifakı oluşturacaklardır. Bunu gizlemek adına partimize yönelik bu algı operasyonunu gerçekleştirmektedirler.

Türk milletinin derdini kendine dert etmeyen, Türk milletinin endişesini yüreğinde hissetmeyip, Türk milletiyle kederde, tasada, neşe ve kıvançta bir olmayan AKP ve CHP’nin bizim için birbirinden hiçbir farkı yoktur.

MHP Mahalli İdareler seçimlerine her yerde, kendi adaylarıyla tek başına girmiş, ittifakı ise sadece aziz milletimizle yapmıştır. Bundan sonra da bütün ittifaklarımız aziz Türk Milletiyle olacaktır. 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde sağda ikinci parti olan MHP iktidarın tek alternatifi olduğunu göstermiştir. MHP’ye karşı yapılan algı operasyonlarının ve AKP-CHP ikilisindeki telaş halinin tek nedeni budur.

Milliyetçi Hareket bütün yalan, iftira ve karartma kampanyalarından Yüce Allah’ın izniyle çıkmış ve oyunu Türkiye genelinde 2,2 milyon arttırmıştır. Tekrar ediyoruz; bu iftira ve yalan kampanyalarının sebebi Milliyetçi Hareket’in iktidarın tek alternatifi olmasıdır.