Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri Sayın İsmet BÜYÜKATAMAN’ın “Partimizin 21 Mart 2015 günü yapılacak olan 11. Olağan Büyük Kurultayına” ilişkin yaptıkları yazılı basın açıklaması. 16 Mart 2015
Ana SayfaAna Sayfa  

Kadrolar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri Sayın İsmet BÜYÜKATAMAN’ın
“Partimizin 21 Mart 2015 günü yapılacak olan 11. Olağan Büyük Kurultayına” ilişkin
yaptıkları yazılı basın açıklaması.
16 Mart 2015

 

Bizimle Yürü Türkiye…

Çünkü biz, Milliyetçi Hareket’iz. Çünkü biz, Türkiye sevdalısı, fazilet timsali dava ve gönül kaleleriyiz.

Biz inanıyoruz ki; Mete Han’ın emaneti, Atilla’nın zaferleri, Bilge Kağan’ın buyrukları bizimle yürümektedir.

Anadolu’ya vatan mührünü vuran Alparslan’ın ve Söğüt-Domaniç yöresinden tekbirler eşliğinde kılıç sallayarak üç kıtaya tutunan şanlı Türkmen varlığının vasiyeti bizimle yürümektedir.

Haçlılara bedenini siper eden I. Kılıçarslan’ın anıları bizimle birlikte yürümektedir. Cumhuriyeti kuran Gazi Mustafa Kemal’in hatıraları bizimle yürümektedir.

Hareketimizin kurucusu merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in sözleri, nasihatleri asla ayrılmayacağımız hilallerle parıldayan yolumuzun ışığıdır, bizimle yürümektedir. Şehitlerimiz bizimle yürümektedir.

Hazreti Mevlana ne de güzel söylüyor: “Aynı dili konuşanlar değil; aynı duyguları, aynı heyecanları paylaşanlar anlaşır.” Aziz milletimizle aynı dili konuşmakla yetinmeyip aynı duyguları, aynı heyecanları paylaşmaktan dolayı huzurluyuz.

Fetih Marşında merhum şairimiz Arif Nihat Asya’nın dediği gibi:

 

“Bırak, bozuk saatler yalan yanlış işlesin! 

Çelebiler çekilip haremlerde kışlasın! 

Yürü aslanım, fetih hazırlığı başlasın...”

 

Biz de diyoruz ki “Bizimle Yürü Türkiye” yeniden cihanşümul bir devlet olma hazırlığı başlasın.

Üç hilalli bayrak dedelerimizin ihtişamı idi. Şimdi torunlarının azameti olacak. Türk milleti buna hasret, Milliyetçi Hareket buna muktedirdir.

Ortak paydamız, vatan, bayrak ve millet sevgisidir. Ortak değerimiz, Türkçe seslenebilmektir. Ortak noktamız, “Ne mutlu Türküm diyene” diyebilmektir.

Milliyetçi Hareket Partisi, kurulduğu günden bu yana millet eksenli siyaset yapmakta ve Türk milletinin bütün kararlarını siyasetinin merkezine koymaktadır.

Bu hareket; Türk'ün yüzyıla damgasını vuracağı günlere doğru kırk altı yıl önce başlatılan bir yürüyüşün adıdır. Bu yürüyüş; yufka yüreklilerle çetin yolların aşılmayacağını bilenlerin onurlu ve kararlı yolculuğunun tanımıdır.

Türkiye’nin ufku perdelenmek, tarihî yürüyüşü sekteye uğratılmak istenmektedir.

Bu kirli hesapları bozacak tek güç Milliyetçi Hareket’tir. Bu yolda attığımız her adımda Türk milletini yanımızda görmek istiyoruz. O yüzden “Bizimle Yürü Türkiye” diyoruz. Çünkü bizim siyasetimizin öznesi Türk milletidir. 

Haysiyetlerini rafa kaldırmış, millî ve insani değerlerini zihinlerinin mahzenine kapatmış seviyesizlere Türkiye’yi ve Türk milletini feda ettirmeyeceğiz.

Riya, inkâr ve hıyanetten yüzleri görülmeyen bedbahtlara geleceğimizi ipotek ettirmeyeceğiz, insanımızı harcatmayacağız.

Milliyetçi Hareket, tahrip olmuş değerlerimizin ve yıkılmaya yüz tutmuş milli varlığımızın içinde Türk milletinin ayakta kalmış son kalesidir.

Büyük milletin sözü senettir, gayrimillî hükümetleri silecek tek hareket Milliyetçi Hareket, tek lider Sayın Devlet Bahçeli, tek yol üç hilalin yoludur.

Bu aziz vatanı ve büyük Türk milletini temiz ve samimi duygularla seven herkesin yeri Milliyetçi Hareketin safları olmalıdır. Bizim yüreğimizde herkese yer vardır. Bizim gönlümüzde herkese yetecek sevgi vardır. Bu topraklara vatanım diyen, bu insanlara milletim diyen herkese kucağımız açıktır. Bu bayrak benim, bu ülke benim diyen herkese kapımız açıktır. Biz her bir vatandaşımızı Cenab-ı Allah'ın bir kutlu emaneti, büyük Türk milletinin öz evladı kabul ederiz.

Milletimizin büyüklüğü ve kurtuluşu için ömürlerinin baharında bu mutlu sonu görmeden toprağın kara bağrına giren şehitlerimize ve ölümsüz Türk milletine gönüller dolusu selam olsun. Allah milletimizi korusun.

21 Mart 2015 tarihinde, Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda gerçekleştireceğimiz 11. Olağan Büyük Kurultayımıza tüm vatandaşlarımız davetlidir.