Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı – Mersin Milletvekili Sayın Oktay ÖZTÜRK’ün yapmış olduğu yazılı basın açıklaması. 6 Mayıs 2016
Ana SayfaAna Sayfa  

Kadrolar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı – Mersin Milletvekili
Sayın Oktay ÖZTÜRK’ün yapmış olduğu yazılı basın açıklaması.
6 Mayıs 2016

 

 

Yargıtay 18'inci Hukuk Dairesi Başkanlığı tarafından; Milliyetçi Hareket Partisi Büyük Kurultayının Toplantıya Çağrılması konusunda Kayyım Heyeti görevlendirilmesine ilişkin Ankara 12'inci Sulh Hukuk Mahkemesi kararının onaylandığına yönelik haberler bütünüyle GERÇEK DIŞIDIR.

Kamuoyunu bugüne kadar gerçek dışı haberlerle yönlendirmeyi adet edinenlerin; artık kimseyi şaşırtmayan ucuz bir algı operasyonu daha bugün basına servis edilmiştir.

15 Mayıs 2016 tarihinde düzenleneceği ilan edilen sözde kurultaya ilişkin girişimlerin yargı kararıyla durdurulması üzerine, bu defa da dava arkadaşlarımız üzerinde bilgi kirliliği yaratarak ne pahasına olursa olsun camiamızı KAOS'A sürüklemek gayretinde oldukları bir kez daha anlaşılmıştır.

Bilinmelidir ki; Tosya ve Gemerek Asliye Hukuk Mahkemeleri tarafından verilen İhtiyati Tedbir kararlarının İcra Müdürlükleri aracılığıyla infazına başlanmış ve söz konusu mahkeme kararları ayrıca bütün güvenlik birimlerine ulaştırılmıştır.

Hal böyle olmasına rağmen, korsan kongre girişimlerinde sükûtu hayale uğrayanlar, umutlarını kamuoyuna servis ettikleri gerçek dışı haberlere bağlamışlardır.

Bir kez daha vurgulamak isteriz ki;

Ankara 12'nci Sulh Hukuk Mahkemesi kararının infazı Tosya ve Gemerek Asliye Hukuk Mahkemeleri tarafından Yargıtay denetimi sonuna kadar durdurulmuş olup; Yargıtay 18'inci Hukuk Dairesinin İNCELEMESİ halen devam etmektedir.

Basın yayın organlarına servis edilen haberler gerçek dışıdır.

Konuyla ilgili yalan haber yayınlayan ve kamuoyu oluşturanlar hakkında suç duyurusunda bulunma hakkımız saklıdır.