Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı – İstanbul Milletvekili Sayın Celal ADAN’ın yapmış olduğu yazılı basın açıklaması. 28 Mart 2018
Ana SayfaAna Sayfa  

Kadrolar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı – İstanbul Milletvekili
Sayın Celal ADAN’ın yapmış olduğu yazılı basın açıklaması.
28 Mart 2018

 

 

18 Mart 2018 günü; hem partimiz hem de milletimiz için tarihi bir gün yaşanmış ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin 12. Olağan Kurultay’ı büyük bir coşku içinde düzenlenmiştir.

Binlerce ülküdaşımız, Anadolu’nun dört bir yanındaki köyünden, kasabasından, şehirlerinden çıkıp; Türk devletinin kalbine, mazlumların umut kaynağı, dünya tasavvurumuzun merkezi Ankara’ya gelmiştir.

Kurultayımıza iştirak eden dava arkadaşlarımızın her biri; gelirken yanlarında Yesevilerin nefesini, Yunusların sesini getirmiştir. Göğüs kafeslerinde Ergenekon’un demir dağını eriten ateşi, gözlerinde coğrafyamızı yeni baştan ısıtacak Türklüğün güneşini getirmiştir. Onların inancı; bu topraklarda yeni bir diriliş hamlesinin müjdesini getirmiştir.

Çanakkale’yi geçilmez kılan 18 Mart ruhu; bu kutlu buluşma için bir araya gelen ve sesimize ses veren Türk milliyetçilerinin heyecanında yeniden vücut bulmuştur.

O gün toplantımızda bulunan kardeşlerimiz; bundan 103 yıl önce ecdadımızın yükselttiği haykırışı, duymak istemeyen kulakların dahi yeniden işitmesini sağlamıştır. Partimizin; işgalci karşısında yıkılmayan, Çanakkale misali geçilmeyen bir duruşun bu çağdaki temsilcisi olduğu bir kez daha dosta düşmana ispat edilmiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi üzerine siyaset ve toplum mühendisliği oyunları yaparak başarıya ulaşacağını zannedenler; o gün oluşan birlik ve beraberlik resminden dolayı umutsuzluğun, korkunun derin çukurlarına savrulmuştur.

18 Mart 2018 günü gerçekleşen kurultay; sadakatin gücünü, ahde vefanın kudretini ortaya koymuştur. Türk milletinin kaderini belirleyen keskin dönemeçlerin hepsinde doğru ve dik duruşu sergileyen liderimize, her şekil ve şart altında vatan için yollara düşmeyi vazife bilen teşkilatımıza ve memleket istiklalinin, millet istikbalinin teminatı olan davamıza sadakat; şeref vesikamız ve gurur vesilemizdir.

Hilalin ışığı; bu memleket için göğsünü kızıl istilalara siper etmiş olan binlerce ülküdaşımızın temiz alınlarından gelmektedir. Kendi gök kubbemizdeki üç hilâle sırt çevirenler; rotalarını belirleyecek başka bir yıldızı asla bulamayacaklardır.

Kurultayımızı seyreden perdelenmemiş gözler; Milliyetçi Hareket Partisi’nin pasifize edilmeye çalışıldığı karanlık dönemlerin nasıl yok olduğunu, ülkücü hareketin Türk siyasetinin nasıl lokomotif gücü haline geldiğini görmüşlerdir. Bu köklü değişimin mimarı; Türkiye’nin zor zamanlardan salimen geçmesini sağlayan, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’dir.

MHP düşmanları herkesten iyi bilmelidir ki MHP’nin söz sahibi olduğu Türkiye; daha huzurlu, daha güçlü ve daha güzel bir Türkiye’dir. Geleceğin büyük Türkiye’si; Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül vermiş yiğit ülküdaşlarımızın omuzlarında yükselecektir.

O gün kurultayımızda oluşan şevk, heyecan ve coşkunun; dalga dalga büyüyerek bütün Türkiye’yi kucaklayacağından hiç şüphemiz yoktur.

Milliyetçi Hareket Partisi; bu milletin şeref dolu geçmişini nasıl temsil ediyorsa, başarılarla dolu geleceğini de bihakkın temsil edecektir. Herkes bilmelidir ki artık gelecek, MHP’dir ve MHP muhakkak gelecektir.