Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Sayın İsmail ÖZDEMİR’in “Sel felaketinin yaşandığı illerde inceleme yaparak vatandaşlarımızın yanında yer alacak MHP heyeti” hakkında yapmış oldukları basın açıklaması. 11 Ağustos 2021
Ana SayfaAna Sayfa  

Kadrolar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili
Sayın İsmail ÖZDEMİR’in
“Sel felaketinin yaşandığı illerde inceleme yaparak vatandaşlarımızın
yanında yer alacak MHP heyeti” hakkında yapmış oldukları basın açıklaması.
11 Ağustos 2021

 

Bugün (11 Ağustos 2021), Karadeniz bölgesini etkisi altına alan yoğun yağışlar sebebiyle Karabük, Bartın, Kastamonu, Sinop ve Samsun illerimizde sel felaketi yaşanmıştır.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nden bir heyet Yarın (12 Ağustos 2021), sabah saatleriyle beraber selden etkilenen illerimizi ziyaret ederek bölgede incelemelerde bulunacak, vatandaşlarımızın yanında olarak, sıkıntılarını paylaşacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi heyetinde Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sayın Yaşar Yıldırım, Düzce Milletvekili Sayın Ümit Yılmaz, MYK Üyeleri Sayın Murat Kotra, Sayın Davut Haskırış ve Sayın Yüksel Aydın yer alacaktır.

Bu vesileyle selden etkilenen illerimize geçmiş olsun temennilerimizi iletiyor, Cenabı Allah’tan milletimizi her türlü afetlerden esirgemesini niyaz ediyoruz.